Transylvanian Clusters

25
Apr

6 clustere din Transilvania aduc cea mai performantă platformă de matchmaking, în premieră, la Cluj

Încă o premieră în România se întâmplă la Cluj: cea mai performantă platformă de matchmaking de la întâlnirile Comisiei Europene va fi folosită la o conferință internațională a clusterelor.

Evenimentul, a cărui temă este „Open Innovation”, va avea loc pe 23-24 iunie și este, la rândul său, unul unic, prin abordarea inter-sectorială, care acoperă principalele domenii de activitate la nivel european: IT, eficiența energetică, materialele noi, agricultura, mobilierul, industrii creative.

Platforma de matchmaking B2Match, care permite participanților să își insereze profilurile proprii, precum și ofertele/cererile de afaceri sau de proiecte, în scopul identificării potențialilor parteneri.

Ei își vor putea stabili întâlniri directe cu alții înscriși pe platform pentru a discuta posibile modalități de cooperare.

În cadrul sesiunii de matchmaking, care se va desfățura în cadrul evenimentului din 23-24 iunie, participanții vor putea construi multiple conexiuni în sesiuni de câte 20 de minute.

Cei interesați se pot înregistra pe platforma B2Match până pe 7 iunie.

Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania – Open Innovation este organizată de 6 clustere importante, membre ale Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord, care reprezintă peste 260 de entități din domeniul economic, cercetare și inovare și domeniul administrației publice. Companiile reprezentate de aceste clustere au peste 18.000 de angajați și o cifră de afaceri cumulată de peste 1,3 miliarde de euro.

Leave a Reply